marți, 29 septembrie 2009

"Copil cuminte si baba frumoasa" nu exista!!!!

Asta aud de la toata lumea...daca spui cuiva ca ai copil obraznic iute vine cu acest raspuns...
Dar cert este ca pe zi ce trece fetele mele devin mai obraznice,ele nu stiu sa se joaca frumos cu jucariile,ele se cearta,imprastie totul pe jos si lasa balta,se musca,tipa una la alta...e cumplit...iar eu nu stiu ce sa le mai fac ca sa schimb situatia.Mai mult,le-am invatat sa se iubeasca...si ori de cate ori le vad ca se "bat" le zic sa se iubeasca si se iau frumos de gat si dau cap in cap in semn de pupaturi:))

E o mandrie pentru oricare din parintii de gemenasi,dar e clar ca e un chin dublu...De vreo 2 saptamani au inceput sa mearga bine bine si nu mai vor deloc de mana,umbla numai pe unde au ele chef si prin casa si pe afara si trebuie tot timpul sa fii cu ochii pe ele,"Teo nu trage,Alexa pleaca de acolo..." si tot asa...toata ziua sunt cu gura pe ele.

Asa se joaca ele ascunselea cica...e o fericire cand le vezi cum se joaca,cum se pupa,uiti de toate grijile si toate supararile.

Mai nou stiu sa si danseze...Alexa e cea care stie sa danseze..caci Teo nu prea vrea,ea mai mult se uita la desene...

Gata acum ma retrag sa pregatim hainute ca mergem la Dr. ca avem mucisorii pana in barba.sper sa nu fie vorba de o raceala ca asta sunt..asta imi lipseste.