vineri, 30 aprilie 2010

Tu cat timp petreci alaturi de copilul tau?

Tu cat timp petreci alaturi de copilul tau?


Parintii petrec tot mai putin timp alaturi de cei mici, acest lucru avand un impact imens asupra dezvoltarii celor mici.


Tu cat timp petreci alaturi de copilul tau si cum il fructifici?

Cu o traditie de aproape zece ani in sustinerea cauzei copilului, Romtelecom initiaza acum campania „Copil, caut timp. De petrecut cu parintii mei” prin Fundatia Romtelecom pentru Romani, cu sprijinul Asociatiei Telefonul Copilului si site-ului Copilul.ro, pentru a trage un semnal de alarma privind o problema actuala, a lipsei de timp si comunicare in relatia dintre parinti si copii.


49% dintre copii petrec zilnic cel mult o ora cu parintii lor

Unul din doi copii beneficiaza de prezenta parintilor cel mult o ora pe zi, conform studiului comandat de Romtelecom.

„Studiul a fost initiat in urma rapoartelor Telefonului Copilului, care au evidentiat in 2009 o crestere a numarului de apeluri realizate de copii doar pentru a comunica cu cineva”, a declarat Cristina Popescu, Director Relatii Publice Romtelecom.

Rezultatele studiului au mai aratat ca doar 1 din 4 copii petrece mai mult de 5 ore cu parintii la sfarsit de saptamana. Parintii a 38% dintre cei mici nu se joaca decat rar sau niciodata cu acestia, chiar daca aceasta activitate este cea mai des mentionata intre preocuparile copiilor in relatia cu adultii.

Detalii pe timpimpreuna.ro.

Timpul petrecut alaturi de copilul tau este de nepretuit!

Niciun comentariu: